suristoneground

A picture is worth a thousand words

Kategori: Allmänt





So touch me now, touch me now, touch me now Because the night belongs to lovers

Kategori: Allmänt

Iväg till ishallen om en stund! Ska nog försöka sno lite bilder från någon mamma...
Nu ska jag göra mitt hår och mina ögon bryn och foundation, resten gör jag på ishallen ! Och imorgon bär de av till ett annat land med mysigaste pojken.


Hit me hard, put that gun right to my heart

Kategori: Allmänt


Aa aaaa take your shirt off, twist in the air!!

Kategori: Allmänt

Kom just hem från Lovisa vi prova den ny glassen från ben n jerry's .... den va inte riktigt okay. Not my cup of tea.... not at all... Mina ben gör ont, trött som få, och jag vill sy en kjol ... tror jag ska göra de ... Mmm de tror jag. Jo justja har jag nämt att jag och tobias har 2,5 år idag? Yepp yepp ... Ne nu sömn. Imorgon ska jag vara snygg!

puss!


tror kjolen får bli en high-low kjol ... dom är fett fina och kommer passa super med mina ben i sommar!

Pop of colours

Kategori: Allmänt

The biggest adventure in my life has been you

Kategori: Allmänt

2,5 år.... sheit ...





It's 5 o'clock in the morning, and I want you and you want me

Kategori: Allmänt

Är hemma nu efter en dag av sy. Har börjat på min skjorta ... Den blir nog skit snygg - när jag har blivit solbrun. Drog med lovisa på stan och kolla lite där såg en skit fin kläning på bikbok! tror jag ska köpa den till skolavslutningen!


Summer nights

Kategori: Allmänt

And all you really need, Has been right in front of you this whole time and I, I didn't need no superpowers I saved the world and now you are mine

Kategori: Allmänt

Varit i skolan, första skoldagen. Den gick ju helt galant. Ehhh gjorde lite hippie hår idag ... hahah tänkte jag gör mig lite somrig och så slänger jag på en mörkblå skjorta jo - jätte somrig lol.

Ska nog inte plugga ikväll, är less redan på skolan. Tar de ikväll tror jag. Peace




why this kolaveri di?

Kategori: Allmänt

sommar inspiration! yay


Oh I swear to you I'll be there for you, This is not a drive by

Kategori: Allmänt

Skola imorgon kan detta bli bättre!? :D nej ... Tur har jag min tjejor att hänga med tills slutet av veckan sen blir det London! Och showen .... Showen med konståkning räknas som bort för jag är så taggad på London ... sorsligt men sant. Har varit på ishallen hela dagen och chilla typ. Klara axel. (insåg att det jag skrev var just två ord. loligt) Middag hos mormor och kakor hehe!

Ne nu ikväll blir det att sova och försöka tagga skolan .... Ne fy o fan.... Tror jag ska springa imorgon bara ladda ipoden och springa tills de gör ont. ;)

And my heart starts to beat and my lungs starts breathing and the voice in my head starts screaming, I'm alive

Kategori: Smink

Aco self tanning lotion (brun utan sol): 150 ml för ca 95:- på apoteket

Började med att peela och raka mina ben. Sen tog jag en body lotion och smörjde in mina ben, lät det sjunka in i ca 50 min. Sen vidare till acos brun utan sol, okay det första jag trode var att den skulle vara färgad men nej, så det var skit svårt att veta vart man skulle ha de... Men jag kleta på det, och sen låt jag de torka in i ca en timme. Sen hoppa jag in i sängen och somna, på morgonen hade jag varit på grekland! Mina ben har ALDRIG varit så bruna. 
Jag hann aplicera över båda bena och sen gå in på toan och skölja av händerna.

förpackning: En helt vanlig tub som jag tycker inte var nå prblem egentligen. Du kunda välja hur mkt du ville ha själv. Inte som om den skulle ha haft en pump.

Betyget blev en 4/5

+ Mycket brun utan sol för pengarna
- creamen är inte brun så man ser inte riktigt vart man har smörjt och var man har gjort de

Köpa igen? Yepp


peelat och rakat ben


dagen efter när jag vakna, var jag brun och vacker ;)

So what you doin' tonight ... Well, gettin' ma tan on!

Kategori: Allmänt

Okay så ibörjan av dagen vakna jag hos tobbe, men vi åkte riktigt fort in till stan för att äta frukost där. Sennare drog vi på ica o handla lite, sen vidare till ursviken för att käka middag med mormor. Tobias tjutsa oss hem och sen vidare till pappa för kvällsfika och lite lördags mys. Jag och carle slutade framför tv:n med ostbågar och cola fastklistrade framför mtv och jersey shore... Nu bara sova ... sova, sova, sova


puss



en bild från jossans födelsedag

And when I'm gone, just carry on, don't mourn rejoice every time you hear the sound of my voice

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag och va ska jag hitta på. Har sminkat mig och gjort mig redo. Kanske jävlas med mamma före hon åker till syrran. Eller kanske jag bakar nå hm I donnu. Ne slänger upp lite bilder på mig. Och ikväll ska jag nog bara äta ... äta äta äta!! Jo justeaja dra till byske sen och ser en film med tobbe kanske ...

Puss


Now you're just somebody that I used to know

Kategori: Allmänt

Varit i isladan typ hela dagen - SUPRISSSSE! Tobbe kom och hämta mig och sen hem käka middag och kolla runt på bloggar, sminka mig och lekte lite med kameran osv. Vill nog göra en photoshoot med tjejerna snart!
Nu ska jag bara mysa mig ner en stund och chilla.
Imorgon är jag ledig och ... Vet inte riktigt vad jag ska hitta på - någon som har något förslag? ;) Imorgon är det fredag vilket betyder MAT. Så då blir det glass och en brownie tror jag MMMmmmm

puss

Doesn't matter, My english is still better than your swedish!

Kategori: Allmänt

Har inte riktigt somnat än eller hur? Eftersom jag är här. Har typ saknat att blogg, ska nog göra det mer.
Bjuder på en till bild från födelsedagen mer Jossan. Ska nog rulla runt ett tag till och tillslut kanske  somna, godnatt på er

puss


Ps: Idag nådde jag målet - Jag har förlorat 10 kilon, på 4 månader och det skänns så jävla underbart! Entligen känns de som att ... sommaren kanske inte kommer bli så tokig!

Let's do this one more time, starships were ment to fly

Kategori: Allmänt


Ska slänga mig in i dushen har varit i ishallen typ hela dagen sen jag vakna. Vara lite med tobb3, och käka. Sen dra jag och är med Fanny och kanske Robia ;) Undra vart kvällen dra väg

Who run this MotherF****ER?

Kategori: Allmänt





Kvällen började med att jag börja laga mat för Jossan och Lovan sen var dom ju bara en timme sena ... så de blev sen middag och efterrätt. Sen drog vi och träffa Ante, och Tim. Drog till Ante såg en film och drog hem. Vilken knepig lite kväll de blev haha! Men det var trotts allt Jossans födelsedag ... så vad förväntar ni egentligen?

Grattis gummzan jag vet att du har längtat efter den här dagen <3 I adore you my love <3

puss.

I don't know what to google to make it feel okay

Kategori: Allmänt

I just want to make you feel like the first time you saw me, I want you to feel like that every day ....