suristoneground

ung blev gammal, ful blev snygg och du blev någon annan

Kategori: Allmänt

 

Komentarer

Kategori: Allmänt

 
komentar skriver av anonymt: 
 
Är det så man gör? Man raggar upp en kille som bor i det land man vill fara till och "blir kär i honom" för att få komma till landet och ha någonstans att bo. Någonstans att bo medan man utforskar the big Apple. Och såklart ligger man med den här killen för att han ska köpa presenter,betala för maten och skämma bort dig. Och för det sista, vem fan lägger upp bilder på sig själv när man visar sina jävla bröst? Vill du ha uppmärksamhet? Ja om du har tur kanske det sitter en 12-årig pojke och runkar till din bild just nu. Du måste verkligen gilla push-up bh:ar för dina bröst är verkligen inte så där fräscha och snygga,inte efter allt ridandet du har gjort på sistone? Visst? Lycka till i USA Siri. Jag önskar dig och din "kille" all lycka! Eftersom du inte verkar söka jobb så behöver du inte oroa dig. Ditt jobb är väl att underhålla i sängen så du får stanna i USA. Puss
 
Svar: 
 
Vad roligt att du verkar ta tid att läsa min blogg. För det första så vill jag poängtera några få "misstag" som denna duktiga hobby författaren så vacker har målat upp. 
 
Lilla vän, Neil min kille var den som tog första steget, de var adrig jag som "raggade" på honom. Jag har aldrig drömt om att flytta till usa utan skulle hellre leva i Spanien, England eller Frankrike. För det andra så lever inte Neil i "The Big Apple" utan i en liten förort 2 timmar utanför Chicago, med en massa bönder och what not. Jag låg inte ens med Neil för att han skulle köpa mig ett 18 guld karats armband, han är inte en rik man men han har så han klarar sig och hade sparat ihop för att kunna köpa mig något fint. Och i usa så är de mannen som betalar OFTAST för middagarna, när jag var där delade vi upp de. 
 
Jag har väll inte visat mina bröst på bloggen och om jag väljer att göra de, så hoppas jag att du njuter av de! Haha. Tyvärr så njuter jag inte av den sortens uppmärksamhet. 
 
Tack så mycket, Neil hälsar också. Nej jag sökte inte jobb för jag var där för att sendera så mycket tid som jag kunde ha med honom - inget annat. Jag kommer att flytta till usa för att jag vill plugga, jag skulle ha valt att plugga i Sundsvall men valde att göra de där han är, och även bli stark på den internationella marknaden. 
 
Jaa jag älskar inte usa i sin hel het det landet har sina skavanker men, jag älskar mannen som bor i landet och ett långdistans är inget man väljer - man är tvingad. Och för det sista och kanske viktigaste jag kommer inte att gå in i usa och stanna där på ett visum där jag måste vara gift och inget kommer att hänga på om att jag och Neil bestämmer oss att göra de. Jag kommer söka på ett studie visum ( F-1) och - that's it!! 
 
Det jag tycker du kan göra, ett tips. Du verkar inte vara en så mogen person nog att gå igenom "all fakta" före du uttrycker dig. Tycker de bara visar vem du är mer än va de någonsin kommer att visa om mig. 
 
Men jag önskar dig också all lycka med ditt liv - Vänliga hälsningar Siri.
 
 

Ikväll blire fest

Kategori: Allmänt

 
First step - ICA - deo och svamp, hahaha jaaa med andra ord jag svettas som en gris och vill lukta gott, och jag måste äta middag!!
 
Second - försöka få ta tag i livet och de underbara hår(fanskapet) jag har på huve' och sen sminka mig och se någorlunda ut ikväll.. Ta bort mitt äckel nagellack också..
 
Och allt på ynka 3 timmar - jag är körd.. Hoppas ni har en mindre stressad kväll framför er!! Goa kramar!!
 
 

stadsfest

Kategori: Allmänt

 
 

Och när jag saknar dig som mest

Kategori: Allmänt

Så blädrar jag igenom bilderna på dig och mig.. 

Idag har jag jobbat och jag hoppas att jag kan vända på dygnet - någorlunda till rätt håll, imorgon blir de midsommar. Inte så munter denna midsommar, för den personen jag hade vela ha här kommer inte kunna vara med den här gången, jag önskar så att han kunde. 
 
Och här ligger jag och fäller tårar över en känsla jag känner lite för väl, ensamhet. 
 
Godnatt
 

Forget the haters cause somebody loves ya

Kategori: Allmänt

Idag väntar jobb inomvården och sen så ser de ut som att de blir att hänga med Tanya, kanske färga håret!! Tänker rött... 
 
Ska nog sova några timmar till, känner mig trött igen 
 
 

Hälso frukosten

Kategori: Allmänt

 
Dagen bjöd på chansen att få jobb, vilket jag haffa som den duktiga lilla tjejen jag är! Så nu känns de som att drömmen om usa närmar sig med storm steg, nu är de bara att försöka fixa körkortet och försöka ha de innan denna jävla sommaren är slut . vilken plåga de har varit.. Fy fan!! 
 
Ikväll lite snack med Amerikanen som är ledig ikväll och jag ska spöa gymmet.. 

Shopped like a queen

Kategori: Allmänt

 

Sista timmarna

Kategori: Allmänt

Minuterna smyger iväg.. Sitter på soffan med The American, ser "Hansel och Greta witch hunter" hemma i Sverige och måndag morgon. 
 
De känns lite overkligt att imorgon kommer allt bli som vanligt - dra hem till trygga Sverige. Känns bra att veta att jag kommer återvända - för att stanna. 
 
Lägenhets sökandet har gått bra och vi har till och med hitta de perfekta sovrums möblerna vi vill ha!!! Bara några tusen kronor kort.. 
 
Som de säger undebart är kort 
 
 

Fortfarande jävligt trött

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon alla fina, fortfarande i usa börjar närma oss de där sorliga dagarna.. Idag blir de frikost hem och göra oss i ordning sen rullar vi nog vidare till Lorens graduation party. Imorgon söndag blir de lunch med Neils mamma och pappa samt gå till kyrkan.
 
Ikväll ryktas de om en date på outback min favo restaurang mmmm.... mat. När jag kommer hem blir de att springa som fan... Och inget annat!! 
 
 

Trött...

Kategori: Allmänt

 
 

För mitt liv med dig har blivit bättre

Kategori: Allmänt

Tro mig älskling de har blivit bättre
 
Idag har vi varit och käka frukost på ett litet cafe som var byggt och inte om rört sedan 70 talet, mysigt och lite halv slabbigt. Sedan rulla vi hem och bytte om för att sedan förlora oss igenom den stressiga amerikanska trafiken, ett aventyr haha! Vi lyckade till slut hitta till stranden där de blåste och de röda flaggorna var uppe och kalt som fan i vattnet vi rullade hem med musiken ut genom rutorna och trots allt bajs ett stort leende på våra läppar.
 
När vi kom hem så tog vi på oss andra kläder och hoppa iväg till Red Lobster, mysigt ... dyrt... och vi bestälde alldeles fel mat, men de gick ner.. Sedan ännu en sväng till Walmart och spedera 300.- kroner på godis till kompisar och familj!
 
Den bästa resan jag har haft.. och jag är rädd att lämna honom, för jag vet vem jag är när jag är med honom. 
 
 
 
 

En ny morgon, en ny dag

Kategori: Allmänt

 
Frukost från en av dagarna jag har varit här, de är morgon i usa vilket bettyder att de är dags för att käka igen - ännu en stor fet frukost... 
 
Jag saknar alla hemma så himmla mycket och ju mer jag tänker på de, ju mer hemkär blir jag.. De är en sjukdom de är jag säker på att de är... 
 
Nae nu kommer gose killen o vill dra iväg kanske bäst innan jag börjar böla.. Mamma jag älskar dig!!!

Movie with my man

Kategori: Allmänt

 
Dagen har erbjudit sovmorgon och dubbel date med Loren and Jessica, såklart betalar mannen här i Amerika (blink blink - I like it) Ju' mer tid jag spendera här gör så att jag blir mer sugen på att flytta hit.. Imorgon ska vi kolla in på de även kostnader för college osv. Ikväll blir de mer mys med Amerikanarn' massor av godis och popcorn sen dags för sömn och morgondagens äventyr... 

Jag älskar dig

Kategori: Allmänt

 
01/01/13
 En riktigt Amerikans date.. Mat på Flat Topp och bio - The great Gatsby 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Redan dag nummer 3 tiden går så fort när man har roligt. Igår for vi till "The mall" och handla lite sen på kvällen drog vi ner till piren och åt middag med Neils mamma och pappa. Efter middagen så rullade vi mot walmart och shoppa jätte mycket godis och smink!! Åhh älskar smink avdelningen på walmart... De sjuka med America är att allt är billigare men dubbelt så stort. 
 
Idag ska vi dra till Hardees, en snabbmats restaurang med den sjukt godaste milkshaken i hela världen. Sen så ska jag träffa Neils kompisar.. så sjukt nervös.. 
 
Kollade bara snabbt ut igenom fönstret nyss ser ut som de kommer bli bajs väder... Lång byxor idag kanske? I donnu ... perhups...
 

somliga ljus brinner aldrig ut

Kategori: Allmänt

 

Brev hem

Kategori: Allmänt

Hej Mamma, jag har de bättre än jag väntade mig, tydligen kan inte jag ringa dig från min telefon.. tydligen något med nätet. Bästa tiden vid ungefär vid 6 hemma.

Idag har vi varit in på Neils jobb och träffat lite folk som han känner, även träffat Neils mamma och pappa, riktigt snälla!! Alla här är så trevliga! Sen for vi och shoppa i Mishawaka, sen blev vi inbjudna till att fara till hans kusin Rachel och hennes man Travis och deras barn - super söta. Påminner mig om Markus och Linné.

Efter middagen där så for vi till Walgreens - du vet det dära make up stället som du hitta i Los Angeles? Aaa där så vi fixa laktos tabletter åt mig och lite pop-corn så vi ska slå på en film på datorn och sen bara flyga iväg till drömmarnas land

Jag saknar dig mamma.. Jag älskar dig <3 Och jag tänker på er hela tiden ...

Hälsa Janne och Carle många kramar, ge en extra till Janne - saknar honom otroligt mkt.. Och om ni träffar mormor säg till henne att jag älskar henne och jag saknar henne också. Ska försöka få tag i Anna nu imorgon. God natt mamma jag älskar dig

 

Kärlek brinner med den klaraste glöden

Kategori: Allmänt

imorgon

Kategori: Allmänt

studenten och jag önskar du var här, av alla personer på jorden så vill jag se dig när jag går ut från kyrkan.
 
Min bästa vän, min enda sanna kärlek, kärlek vid sissta ögonkastet
 
ligger uppe och tänker på dig.. 
 
svårt att somna när du är här.. utan att vara här
 
snart kommer du kanske att förbli här med mig och de kommer vara de bästa som hänt.. bara kanske 
 
om vi överlever de
 

Skjut av mig huvudet och släng mig i floden

Kategori: Allmänt

Kanske jag kan få ro då? 

Och igenom hela livet höll du huvudet högt

Kategori: Allmänt