suristoneground

Min älskare

Kategori: Allmänt

Jag hade till och med glömt hur mycket jag hade älskat dig.. I ordet älska finns inte bara stolhet. De finns en viss svaghet till ordet, du ger upp allt till någon annan. Du ger inte bara upp dina tankar, du ger upp allt med dig själv.

Och är inte de definitionen av kärlek? Att kunna slänga sig bakåt och veta att de finns någon som tar emot.. Att vara sårbar?

Jag såg dig idag.. jag kom ihåg vilket liv du gav mig.. minnen.. jag kan älska dig hela livet men du kommer aldrig få mig..

För smärtan du ger mig väger inte upp glädjen..

I'm almost there

Kategori: Allmänt

“Fairytales can come true you gotta make 'em happen, it all depends on you"

Det var längesen jag skrev här.. Men de var dags att kavla upp armarna och dra ner några rader på det sociala forumet som jag kallar blogg…

Idag var det ännu en spännande dag på campus Efter flertal formler och komplexa tal gav jag vika för hungern och trampade hem.

Hemma väntade sängen samt serien “The Originals”, efter att hittat lite tröst i slutet av en chips påse och 4 avsnitt så tog jag tummen ur och diskade bort gårdagens middag.

Ikväll återstår bara lite gym och kanske jag vänder några sidor från boken jag köpt.. Detta är dock ett väldigt stor kanske. Dock behöver jag läsa och vända ett och annat blad i fyiskboken inför morgondagens föreläsning.

Har även haft lite tid till att fundera lite över livets öden.

"That's just gonna have to wait a while

Ain't got time for messing around

And it's not my style

This old town can slow you down

People taking the easy way

But I know exactly where I'm going

Getting closer and closer every day

I'm almost there"

And I wont let anybody stop me