suristoneground

Tjobre

Kategori: Allmänt

Tjobre, har tränat hela veckan och tränat barnen, trode jag skulle för frysa idag när vi tog märkena på barnen men de gick de också ;) Hoppa över sissta träninen för min fötter bestämde sig att få mysigt fina blåser och skavsår. Nu ikväll tror jag att jag ska bada och ba myyyys bada inte streeess bada, sen så är de ju lördag och då FÅR jag äta godis, så ska nog köpa en kladdkaka och hyra film. Sen på söndag blire att springa tror jag ... Kanske att jag måste köpa ett par nya skor om dom här ger mig skavsår? Anyhow sthlm på torsdag mindre än 1 vecka kvar - JAG TAGGAR!



You Will Regret The Day You Let Me Go

Kategori: Allmänt

Nu Börjar Vi, Nu Kör Vi, Nu Ger Vi Allt, Nu Ger Vi Livet Mening

Kategori: Allmänt

.

God Morgon Drar Mögligtvis Till Byyyyysk

Kategori: Allmänt

God morgon ska med mor och mormor till byske och fika, va mysigt ses sen?

Skriver CV

Kategori: Allmänt

Igår var de fett kul, men tillbaka till verkligheten nu ska jag skriva cv och försöka få lite extra jobb så man kanske kan betala körkort eller kanske en bil? En resa? Vi får allt se. Ska ju hinna träna också men de ornar sig jue, skulle dock vara kul att få lite jobb - nån som vill anställa mig?!

här bjusar på lite tårta ... om jag inte äter upp allt själv ;) grr


Lite Nya Smink Grejor Som Jag Har Inhandlat

Kategori: Smink








































som innhandlas nu undersommaren plus lite(mkt) som jag fick i present ;)


De rår inte stjärnorna för, älskling jag vet hur de känns när broar till trygeheten bränns

Kategori: Allmänt

himmlen så oskyldigt blå 

Varit hos tandläkaren idag och så vart på stan sprätta ca 700:- sheit ... Måste ta och hålla i pengarna kan inte sprätta som jag vore rik, de är jag ju ikket.

Blir väll att sitta i min ensamhet och sola i data ljuset och vänta på tobbe
bjusar på lite ego bilder på min ursnygga frizza plus ser ni att jag har fucka upp mina ögonbryn ... Ska till MUS och fixa dom nästa gång kanske de blir rätt gjort --'



fuskat med bloggningen

Kategori: Allmänt

Ja ja de har jag - varför - vet inte, men jag har bara kännt att jag haft bättre saker med min tid än att blogga xD plus man gör inget på sommaren såå de finns inte så mkt att blogga om ;)

Men aja här kommer de första seroösa inlägget på länge:

Tja tja bloggen. Idag var jag på "möte" hos aliki och nu fixar jag min naglar ... inte så mkt mer till min dag än så ger er en inspirations bil på köpet, herå