suristoneground

Vad sägs om lite smink med katter?

Kategori: Smink

Kolla runt lite gran på beatybay.com och hitta den gulligaste linje med smink ever made!

 Vad sägs som lite TASS läppstift?



eller.....




ögonskugger med en kisse misse i den :D

Dagens fråga skulle ni kunna köpa nåt bara för förpakningen?? hmm

Shopping detox and a poor mans pants

Kategori: Allmänt

Eftersom det var ett snabbt beslut att dra till London så blev de en drastiskt indragning i min ekonomi .... = ingen handling nada! Och just nu när suget är som mest vill jag bara dra på stan och sprätta studiebidraget, men nej. Ska handla i london iställe ... moahahaha!! Och för att vara riktigt jävla snål laga jag mina byxer LOL jaa jaa går man hantverks så gör man och nu får jag gå med ihop sydda byxer - FINE!

Just nu blir de att chilla lite sen ispass ;)
Bjuder på en sådär snygg bild på den underbara jag ta da

Primers numero 2 - Urban Decay eyeshadow primer potion

Kategori: Smink

Smyger din ögonskugga sakta under dagen in i kanten mitt på ögonen? Blir din ögonskugga utan pigment när den läggs på ditt ögonlock? Du kan behöva en primer, det primers gör är helt enkelt - förbereder för ögonskugga. Den kan ibland vara täkande, vilket betyder att den kan ha en liten hytonad färg på den. Och ibland kan den bara suga! Så jag tänkte gå igenom några och så kan du kanske hitta lite lättare i djungeln.





Urban Decay eyeshadow primer potion
UB är ett amerikanskt baserat märke men har sina produkter lite här och var och om du vill beställa något därifrån tycker jag att du försöker att handla från en Engelsk hemsida. Därför vet jag inte rktigt hur mkt den kommer att kosta i slutändan med frakt osv. Den jag har kom med en pallet (urban decay naked) och är ett prov. Men skulle satsa på ca 160 kronor.



Prdukten har fått en ny design som gör att man får ut mer produkt. plus att de finns massor av olika videos på youtube hur man får ut det mesta av sin ub primer potion. Men samma problem som på elfs primer är att den har riktigt dålig konstruktion med den lilla skumgummi grejen... ush hatar dem. Jag gillar Ubs mer än elf, för jag tycker att den håller längre, ca 8 -9 timmar. Och den gör mina ögonskuggor starkare i färg. Samt att den blandas riktigt lätt in i hyn, jag tycker att den är en anning lättare i konsistansen än elfs primern. Den här håller ungetfär hela dagen från ca 8 på morgonen till middags, men om man sportar har den också en tendens att smyga iväg ....

**** 4 av 5 *Den fick en ny design vilket gör det lättare att få ut produkten * blandas ut lätt i hyn * Håller längre * Ger starkare färg på ögonskuggerna.  

Primers numero 1 - Elf Eyeshadow primer

Kategori: Smink

Smyger din ögonskugga sakta under dagen in i kanten mitt på ögonen? Blir din ögonskugga utan pigment när den läggs på ditt ögonlock? Du kan behöva en primer, det primers gör är helt enkelt - förbereder för ögonskugga. Den kan ibland vara täkande, vilket betyder att den kan ha en liten hytonad färg på den. Och ibland kan den bara suga! Så jag tänkte gå igenom några och så kan du kanske hitta lite lättare i djungeln.




Kom ihåg att detta är en review - det som funkar för mig kanske inte funkar för dig

Elf's eyeshadow primer - great but not that great
Denna primer kostar ca 15:- ingen stor kostnad med de men de du får i den ca 0.17 oz ( ca 5 gram) produkt, det är ytterst lite för en primer MEN det låga priset ska man inte klaga på. Det första som stör mig är att prdukten separerar lite gran efter ett tag så om den kommer ut lite "klumpig" kan detta vara en av orsakerna. Första känslan när du smetat på dig den är att den känns vädligt matt, men det påvärkar inte ögonskuggerna. Tycker inte att den bidrar till att "stärka" färgerna så att dom blir mer färstarka. Den håller kanske ca 5 timmar för sen efter det tycker jag att den börjar röra sig in i veket. Primern luktar lite fabrik i första början... detta luktar dock inte när den är på ögat. Den håller INTE om man sportar, den rinner av som smält smör.


(klicka på bilderna för att förstora dem)

Slutsats: Den har en pissig förpakning för man får inte riktigt ut allt, Den luktar illa - men den håller ögonskuggerna ... Någorlunda länge. Om jag säger så här - ska du bara använda den en kort tid inget avanserat på ögonen, det spelar ingen roll om den rör sig en anning. Det enda med denna produkt är att den den är riktigt snäll mot börsen. Ska du på balen eller något annan stor fest - välj en annan. Men den är billig och helt ok.

2 stjärnor * Den är billig * Den funkar att använda

Keep your friends close and your enemies closer

Kategori: Allmänt

Thats all I have to say

Hard things make strong people - stronger

Kategori: Allmänt

Är hemma hos tobias atm och snart blir de att sova upp tidigt imorgon och sen så tror jag att de blir att jogga lite imorgon tror jag har ätit upp all mat i hela världen tihi

And on my 18th birthday we got matching tattoos

Kategori: Allmänt

Emmas sminkning inspirerat av tigrar, blev jäkligt snyggt .... om jag får säga de själv! ;) Ska somna nu ... godnatt




This is the last time, Cus we were born to die

Kategori: Allmänt

Har just gjort klart en kunds sminkning ... Känns ganska stolt över att jag sminka henne (helt själv) allt från läppar till ögon! Just nu ska jag nog bara chilla och mysa ... ska sminka fanny ikväll också. Jag Lägger upp den bild på de då :)

 internett shoppa ikväll eller? ;)


Fast med plugget

Kategori: Allmänt

håller just nu på att stick klart en arm .... känns great ... nee inte mkt men men ...



jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig










But baby I will never blow you up whit a pumpkin bomb

Kategori: Allmänt

Okey så jag har nu försökt med den här jäkla amerikanska revolutionen o franskan. Nu tog min hjärna en paus och de blir dane cook och isvatten sen tvätta bort sminket och tagga imorgon. Mark träning imorgon!

Även om jag gjorde rätt, gjorde jag fel

Kategori: Allmänt

3 månader kvar!! Jag .... jag kan inte andas ... vill bara fara ...

Bara för jag har smink eller?

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara sett på prison break med tobias ... igår kom jag 1:a på luleå tävlingen ... kan ju inte säga att de var kul ... Men aja The more you know. Taggar mer tävlingen i skellefteå!!! <3 Ska ÄGA

svar på tal: De roliga är att folk tror jag är osäker? bara för jag fixar håret o sminkar mig, nu ska ni få veta att nej de är jag inte! Jag har på mig smink för att jag tycker det är roligt! Jag fixar mitt hår för jag tycker de är kul.


Utan smink - nada!


When you have nothing to say

Kategori: Allmänt

Varit på ishallen och på middag hos mormor. Sen blir nog att få mig till byske, hur och när de vet väll ingen ...

She got her own thing, that's why I love her, miss .....

Kategori: Allmänt





Kom just hem från träningen klara axel, känns som de sitter ska bara klara av att snurra LITE snabbare så kommer nog den att sitta. Ska bara njuta av denna lugna kväll och jag sen ska jag nog sova och imorgon blir de program träning! Yeahh .... Akta er för spanska armadan...

Godnatt ni små skridskoprinssesor och prinsar dröm sött och kom ihåg

inget är omöjligt... ;)

Drar snart till Annelie och då blire mat!!! yay

Kategori: Allmänt

Ska äta 3 rätters middag hos tobbes moster med han ofc. Sen blir de att dra till ishallen och åka lite skriller.

We Got To Hold On To What We Got, We Will Make It I swear.

Kategori: Allmänt

Okey så nu blir de så här ... spara alla slantar som går. Skippa balen och dra till london! fy fan så jävla kul!

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

Kategori: Allmänt

Walt Disney 

Vakna idag och var lite yr, och tobbe tjutsa in mig till stan. Sen drog han på match och jag sov ... Prata lite med "The Boss" och sen så nu ska jag träffa min älskade josefin! <3




Jag saknar er varge dag, kommer inte glömma dom dagarna vi såg varandra . 
Dom är nära mitt hjärta <3 

I'm on your side When times get rough

Kategori: Allmänt

Jag har varit på ishallen hela dagen känner att dem sissta minuterna blev en kamp.. Har typ inte ätit på .... 5 dagar alltsp riktig mat så de blev nice nu efter träningen mammas lasange jum! Sen om tobias skulle kunna komma hit så skulle vi kunna dra till byske o käka thihi! Jag är ett matmonsteR! GRRRRrrr thihiihi

Älskar dig josse de kommer alltid vara du och jag mot världen
I'll take your part
When darkness comes
And pain is all around
Like a bridge over troubled water ~

Not in the mood ....

Kategori: Allmänt

har typ inte haft lust att blogga den senaste tiden ... men de ska nog orna sig hahah

Hoppas att alla har ett bra nytt år och nu är de bara 8 månader kvar tills jag blir ... da daaa 18 skeiit vad tiden går ... tur de är 8 månader kvar!

Ikväll tror jag att jag ska bara vila o chilla, Imorgon ska jag på make up store och bli sminkad och sen vidare på träning så kommer nog glida in i värsta party sminket haha nu när jag böjar skriva så saknar jag det ... tihi.
Ska visa sen vad jag hitta på rean kanske imorgon ...

PUSS <3

new years make up wiho